tag:blogger.com,1999:blog-3174486521970809599.post5255691548319383069..comments2024-02-14T17:42:30.399+01:00Comments on God mad og søde sager: Knasende sprøde knækbrød - uden melGodmadogsødesagerhttp://www.blogger.com/profile/17640613584191152679noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3174486521970809599.post-69356247697444033482014-02-24T16:35:11.824+01:002014-02-24T16:35:11.824+01:00Kokostoppe - sukkerfri
hvilken slags sødemiddel br...Kokostoppe - sukkerfri<br />hvilken slags sødemiddel bruger du til dine kokostoppe ?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12527689942677990869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3174486521970809599.post-71305597705393792052014-01-09T16:56:15.308+01:002014-01-09T16:56:15.308+01:00Hej med dig :)
Disse knækbrød laves ikke af en ege...Hej med dig :)<br />Disse knækbrød laves ikke af en egentlig dej, som almindelige knækbrød, hvorfor de ikke kan udskæres inden bagning :) Men ellers tak for tippet ;)<br /><br />Ha' en dejlig dag! <br />- CamillaGodmadogsødesagerhttps://www.blogger.com/profile/17640613584191152679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3174486521970809599.post-52846383488741264502014-01-09T16:41:12.825+01:002014-01-09T16:41:12.825+01:00Hejsa, knækbrød kan med fordel skæres inden det ba...Hejsa, knækbrød kan med fordel skæres inden det bages, brug evt en pizzaskærer og kør igennem dejen, den skal ikke skilles ad, bare skæres igennem. så er det næmt at brække over når det er bagt.Anonymousnoreply@blogger.com