fredag den 12. juli 2013

Mørbrad fyldt med æble og en lækker blommesalat

I dag har jeg været en tur inde i byen - en tur ned ad strøget, og så et smut forbi Chili-forretningen på studiestræde. Min far og jeg skal lave hjemmelavede Grill-pølser i morgen, og en af de varianter, vi skal lave skal være en chilipølse. Det bliver et spændende projekt - mere om det en af dagene.

I aften har menuen dog også stået på noget lækkert - svinemørbrad fyldt med æble og viklet i parmaskine, dertil en blomme salat m. sprøde mandler! :) Virkeligt lækkert! :)

En super super lækker sommersalat! :)
Ingredienser (2 pers.)
Kød
1 svinemørbrad
1 pk. lufttørret skinke
1 æbler

Salat
1 små hjertesalat
4 blommer
100 g parmesan
Nye ærter

Fremgangsmåde:
  1. Kød: Puds mørbraden og skær den næsten halvt igennem på langs. Brun den på en pande på alle sider og krydr med salt og peber. 
  2. Skræl æblerne og skær i stave. Fordel æblet på mørbraden og rul den sammen. 
  3. Svøb mørbraden i parmaskinke og steg den i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.
  4. Salat: Salaten skylles godt, blommerne skæres i kvarte og parmesanen skæres i flager. Det hele blandes sammen og drysses med de saltede mandler og nye ærter. 
  5. Kødet skæres i skiver og anrettes oven på salaten :) 
  6. Serveres straks! :)
Mørbraden brunes.
Æbler i stave. 
Mørbraden fyldes med æblestavene. 
Mørbraden er viklet i parmaskinke 
Klar til at blive stegt. 
Den færdige salat.

1 kommentar:

Kom gerne med dine tanker om opskriften..