Bananmuffins m. chokolade - til den stenalderspisende :) |
1,25 dl kokosfibre (fedtreduceret mandelmel kan også bruges)
En fed vaniljestang
4 æg
0,5 dl. agavesirup
1 tsk natron
1 tsk citronsaft
50 g. kokosolie uden smag (eller klaret smør)
1 moden banan (most)
50 g. mørk chokolade >70%
Fremgangsmåde:
En fed vaniljestang
4 æg
0,5 dl. agavesirup
1 tsk natron
1 tsk citronsaft
50 g. kokosolie uden smag (eller klaret smør)
1 moden banan (most)
50 g. mørk chokolade >70%
Fremgangsmåde:
- Kornene skrabes ud af vaniljestangen og blandes med kokosfibre, æg, natron, citronsaft og sirup og den moste banan . Det hele blandes godt med en elpisker.
- Smelt kokosolien og tilsæt den i dejen lidt ad gangen under omrøring.
- Lad dejen hvile et par minutter. Imens hakkes chokoladen fint
- Rør dejen igennem og vendt den hakkede chokolade i dejen.
- Kom dejen i muffinsforme (jeg bruger nogle af silikone - så slipper kagerne let, når de er bagte) og bag dem ved 130 grader varmluft i 35-45 minutter.
- Lad kagerne køle af inden servering.
Ha' en dejlig dag!
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..