Puha, det er efterhånden ved at være noget tid siden, jeg har fået blogget - og hvorfor nu det? Jo, det er simpelthen fordi livet løber fra mig i øjeblikket; på sådan en rigtig dejlig måde :) Mit liv er fyldt af gode ting og store begivenheder - jeg arbejder og arbejder og arbejder på mit nye, og virkelig skønne, arbejde; jeg har praktisk talt ikke lyst til at gå hjem om dagen :) Så har mine gudforældre har haft sølvbryllup, min kære mormor er fyldt 80 år, min søde søde kusine er blevet 18 og min helt fantastiske søster blev student i tirsdags :) Jeg tror ikke, jeg kan sætte ord på, hvor stolt jeg er af hende. Da hun gik i folkeskole var gymnasiet ikke ligefrem det oplagte valg for hende, men hun ville det så gerne, og hun har fandme (undskyld mit franske) bevist, at der er noget solid intelligens under (studenter)huen. Hun har kæmpet bravt - og indset, hvor stort et potentiale hun virkelig har, og nu har hun store planer for sin fremtidige uddannelse. Det har været helt fantastisk at følge udviklingen fra sidelinjen, men også at dele den store sejr med hende i tirsdags, hvor jeg fik lov at give hende hendes fine studenterhue på :) I morgen får hun overrakt sit studenterbevis, og skal efterfølgende køre i vogn - så hvis i støder på 3.B fra HTG, så dyt endelig af dem; de bliver sååå glade :)
Men som i nok kan høre, så løber tiden fra mig her - og jeg er virkelig ked af, at jeg har måttet forsømme bloggen og jer :) Så, med håb om, at der kommer lidt solskin i nærmeste fremtid får i her en opskrift på sommersalat med rygeost og asparges :) Opskriften har jeg fået af min kollega Louise, og så tilpasset den mine smagsløg :)
|
Sommersalat m. rygeost, asparges og radisser :) |
Ingredienser (2-4 pers.)
Fyld:
1 kg. nye kartofler
1 bt. radisser
1 bt. friske grønne asparges
Dressing:
1,5 dl. rygeost
2 dl. cremefraishe >18%
3 spsk. balsamico
Saften fra 1 citron
Salt og peber
Pynt:
Forårsløg
Fremgangsmåde:
- Kartoflerne koges så de stadig er faste. Derefter køles de ned, så de kun er små lune.
- Den træde ende brækkes af aspargesne, og de skæres i mundrette bidder.
- Radisserne skylles og skæres i skiver, og vendes sammen med kartofler og asparges.
- Ingredienserne til dressingen blandes sammen, og smages til - måske mangler der salt, peber, citron eller andet :)
- Dressingen venders i grøntsagerne, og salaten pyntes med finthakkede forårsløg.
- Serveres mens den stadig er lun - kold er den også forrygende ;)
- Velbekomme!
Ha' en rigtig dejlig dag!
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..