fredag den 30. juni 2017

Kartofler m. feta og citronskal

Sommeren er over os - også selvom vejret disse dage ikke arter sig - det betyder at de fleste spiser en masse grill-mad, og lækre salater. Sommetider er det lækkert med lidt kartofler til sådan en omgang sommermad, og den her udgave er så let og sommerlig som det kan blive. De nye kartofler komplimenteres rigtig godt af den salte fetaost og den syrlige citronskal.


Gør dig selv den tjeneste at købe en god fetaost - gerne den der kommer som en helt blok i en lille papkarton. Det er altså bare mere lækkert.

Ingredienser (2 pers.):
400 g. kartofler
1 spsk. olivenolie
1 spsk. tørret oregano
Salt og peber

Desuden:
50-100 g. god feta
Skal af en økologisk citron

Fremgangsmåde:
  1. Skrub kartoflerne og skær dem i mundrette stykker.
  2. Kom kartoflerne i et ovnfast fad og drys med olivenolie, oregano, salt og peber.
  3. Bag kartoflerne i ovnen ved 200 g. varmluft i 35-40 minutter til de er gyldne og gennembagte.
  4. Drys kartoflerne med smuldret fetaost og revet citronskal.
  5. Velbekomme.




Ha' en dejlig dag.
Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..