Hønsesalat - en himmelsk mundfuld :) |
Fyld:
1 kyllingebryst, stegt
1/2 pk. skiveskåren bacon
1/2 bt. asparges
Dressing:
1,5 dl. cremefraishe
1,5 spsk. mayonnaise
Finthakket purløg
Friskkværnet salt og peber
Fremgangsmåde:
- Fyld: Steg baconen sprødt på en pande og skær den derefter i mundrette stykke.
- Skær kyllingebrystet i mundrette bidder og varm kort på panden i baconfedtet.
- Knæk den trævlede bund af aspargesne og kom dem i kogende vand 2-3 minutter.
- Dressing: Ingredienserne til dressingen blandes sammen og smages til med salt og peber. Fyldet vendes derefter i dressingen.
- Kan nydes både lun og efter en tur i køleskabet.
Ha' en dejlig dag!
- Camilla
Mmm, det lyder lækkert.
SvarSletDu virkelig dygtig til at tage flotte billeder også :) God weekend.
Hej Jacob,
SletTusind tak! :) Det er jeg glad for, at du synes.
Ha' en dejlig dag
- Camilla