fredag den 27. februar 2015

Hønsesalat m. friske asparges

Hønsesalat - knap så lækkert færdigkøbt, vidunderlig hjemmelavet.. Ja sådan tror jeg faktisk, at man beskriver hønsesalat bedst. Det tager ikke mange 5 minutter at smide en portion sammen, hvis man har et koldt kylligebryst fra dagen i forevejen. Har man ikke det, ja så er tiden alligevel godt givet ud, når man tager den første mundfuld :)

Hønsesalat - en himmelsk mundfuld :)
 Ingredienser (ca. 250-300 g.):
Fyld:
1 kyllingebryst, stegt
1/2 pk. skiveskåren bacon
1/2 bt. asparges

Dressing:
1,5 dl. cremefraishe
1,5 spsk. mayonnaise
Finthakket purløg
Friskkværnet salt og peber

Fremgangsmåde:
  1. Fyld: Steg baconen sprødt på en pande og skær den derefter i mundrette stykke.
  2. Skær kyllingebrystet i mundrette bidder og varm kort på panden i baconfedtet.
  3. Knæk den trævlede bund af aspargesne og kom dem i kogende vand 2-3 minutter.
  4. Dressing: Ingredienserne til dressingen blandes sammen og smages til med salt og peber. Fyldet vendes derefter i dressingen.
  5. Kan nydes både lun og efter en tur i køleskabet.







Ha' en dejlig dag!
- Camilla

2 kommentarer:

  1. Mmm, det lyder lækkert.
    Du virkelig dygtig til at tage flotte billeder også :) God weekend.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Jacob,
      Tusind tak! :) Det er jeg glad for, at du synes.

      Ha' en dejlig dag
      - Camilla

      Slet

Kom gerne med dine tanker om opskriften..