Ristet brød m. pesto, mozzarella og avocado :) |
* Brød - franskbrød fra dagen i forevejen er udemærket til formålet
* Basilikumspesto - når ikke jeg har hjemmelavet pesto i huset, køber jeg altid den fra Løgismose
* Mozzarella
* Avocado
* Friskkværnet salt og peber
Fremgangsmåde:
- Skær brødet i skiver.
- Smør brødet med pesto i et jævnt lag.
- Skær mozzarellaen i skiver - det gøres nemmest med en brødkniv. Kom mozzarella på brødet og rist det i ovnen ved 200 grader til osten er smeltet og gylden.
- Tag brødet ud af oven og top med skiveskåren avocado.
- Krydr med friskkværnet salt og peber.
NB! Ideen her kan sagtens videreudvikles og det er virkelig kun fantasien der sætter grænser - f.eks. med en skive tomat og frisk basilikum / Friskhøvlet parmesan / etc.
Ha' en dejlig dag!
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..