En klassiker på tapasbordet er melon omviklet med parmaskine - det bliver ikke meget nemmere at hverken tilberede eller forberede på forhånd. Det er med andre ord let men både dekorativt og lækkert på et tapasbord - specielt i sommervarmen, når melonerne er søde og modne.
Du kan bruge lige nøjagtigt den melon, du aller bedst kan lide. Jeg er en sucker for cantaloupe-melon, så det har jeg brugt her i opskriften. Det kunne lige så godt have været honningmelon eller netmelon. Jeg har endvidere undladt at skrive mængder i opskriften - den er så let og ligetil, at jeg ikke tænker, at det er nødvendigt (ja måske ville det endda være mere bøvlet).
Ingedienser:
Melon
Parmaskine
Fremgangsmåde:
- Skær melonen over på midten og fjern kernerne.
- Del melonen i passende skiver og skær skrællen væk.
- Vikl parmaskinke om melonskiverne og anret dem pænt på et fad.
- Velbekomme.
Ha' en dejlig dag.
Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..