Ingredienser (10 stk.):
10 kartoffel rōsti
1 stor avodaco
10 cherrytomater
2 forårsløg
2 dl. cremefraiche (Jeg brugte 18 %)
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Kartoffel rōstierne tilberedes efter anvisningen på pakken til der gyldne og sprøde.
- Imens forberedes toppingen; Befri avocadoen for skrællen og stenen, og skær den i tern.
- Tomaterne skylles grundigt og skæres i kvarte, forårsløget pilles, skylles grundigt og skæres i skiver på skrå (eller lige om man vil).
- Bland avocado, tomat og forårsløg godt sammen i en skål.
- Kom en teskefuld cremefraiche på de sprøde kartoffel rōsti og anret derefter toppingen pænt.
- Slut af med et twist friskkværnet salt og peber.
- Velbekomme.
Ha' en dejlig dag.
Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..