lørdag den 25. juni 2016

Baconstave med bacon og cheddar

Jeg har længe gået med ideen om nogle super lækre baconstave med cheddarost og butterdej! De kunne være geniale på et tapas-bord eller til en mandeaften eller bare, til ALT! (Ja, butterdej, bacon og cheddarost - det giver sig selv).

Jeg fik dem lavet til Sankt Hans, da vi skulle fejre min bedste veninde og de levede fuldstændigt op til det, jeg havde forestillet mig inde i hovedet. Jubiii!

Ingredienser (8 stk.)
1 plade butterdej
1/2 pose revet cheddarost
1 pk. skiveskåren bacon

Fremgangsmåde:
  1. Rul butterdejen ud på bordet og del den i 8 lige store strimler.
  2. Læg en stribe revet cheddarost på hver butterdejs-strimmel, og klem siderne sammen, så osten ligger inde i butterdejen. 
  3. Læg et stykke bacon på den cheddarfyldte butterdejs-strimmel og sno den et par gange. Læg den færdigsnoede baconstav på en bagepapirsklædt bageplade.
  4. Gentag til du er løbet tør for bacon og butterdej.
  5. Bag baconstavene i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 15 minutter til de er gyldne og sprøde (bagetiden varierer fra ovn til ovn, så hold et vågent øje med dem).
  6. Velbekomme.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..