Den er brownie-opskrift er såre simpel og lige til at gå til, men ikke mindst så er den rigtig lækker og jeg synes, at den holder sig rigtig godt i flere dage.
Ingredienser (ca. 24 cm. i diameter)
100 g smør
2 æg
300 g. sukker
150 g. hvedemel
4 spsk. kakao
1½ tsk. vaniljesukker
1 knivspids salt
Evt. hakkede hasselnødder.
Fremgangsmåde:
- Smelt smørret i en gryde.
- Rør æg og sukker sammen i en skål til en let og luftig masse.
- Bland de tørre ingredienser i en skål og si den ned i æggemassen.
- Tilsæt det smeltede smør og rør godt rundt.
- Smør bageformen og drys med rasp i bunden.
- Fordel dejen i bageformen og bag brownien ved 175 grader i ca. 30 minutter - når du kan stikke en tandstik i midten af kagen og der kun hænger lidt dej ved, så er kagen færdig.
- Lad brownien køle af i formen før den skæres i passende stykker.
- Velbekomme.
Ha' en dejlig dag.
Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..