I dag har vi fået en lækker ret m. sprødstegt bacon, ristede pinjekerner og grillede asparges. Den er virkelig lækker, og meget forårsagtig - ja, når vejret udenfor ikke byder på forår, så må jeg jo selv sørge for den følelse :) Hi hi.
Pasta m. pinjekerner og asparges :) |
200-300 g. pasta
1 pk. skiveskåren bacon
1 løg
2 dl. piskefløde
1 lille bt. basilikum, hakket
200 g. grønne asparges
Pynt:
100 g. pinjekerner
Frisk basilikum
Friskrevet parmesan
Fremgangsmåde:
- Kog pastaen efter anvisninge på pakken.
- Rist pinjekernerne på en varm (grill)pande til de er blevet gyldne - tag af panden og sæt til side.
- Aspargesne skylles og enderne brækkes af. Steg aspargesne på en rygende varm pande til de har fået god farve. Når de har fået tilpas med farve skæres de i mundrette stykker.
- Imens aspargesne steges skæres baconen i mundrette stykker - jeg skærer en skive bacon i 6-8 stykker, alt efter temperament. Steg baconen sprød på en pande.
- Pil løg hak det fint. Når baconen er ved at være spørdstegt kommes løget på panden til baconen og steger med.
- Når løgene er blevet klare tilsættes piskefløden og den hakkede basilikum. Krydr med salt og peber. Lad det hele koge ind.
- Når fløden er kogt lidt ind og blevet en smule tykkere tilsæt den stegte asparges. Tilsæt den kogte pasta og vend det hele rundt.
- Anret på tallerknen, pynt med ristede pinjekerner, frisk basilikum og en smule friskrevet parmesan.
- Server straks.
Ha' en dejlig dag!
- Camilla
Mmmm, hvor ser det lækkert ud.
SvarSletDejligt med sådan nogle hverdagsopskrifter. Tak.
Kære Jacob :)
SletTusind tak for din kommentar - og du har ret, hverdagsretter er jo dem, vi oftest laver :)
Ha' en dejlig dag.
Camilla