Rosenkål stegt på panden er derimod smadre lækre - de er møre, men alligevel med bid, og når de så får selskab af bacon, et dryp appelsinsaft, og lidt revet appelsinskal, så er der næsten ikke et øje tørt :)
Ingredienser (2 pers.):
400 g. Rosenkål
1 pk. bacon i skiver
Saften fra en økologisk appelsin
Revet skal fra en økologisk appelsin
Fremgangsmåde:
- Baconen skæres i mindre stykker og steges sprød på en pande. Stil til side.
- Skær bunden af rosenkålene og fjern de yderste grove blade. Del rosenkålene på midten og skyld dem grundigt.
- Steg rosenkålene i en smule olie på en varm pande i ca. 5 minutter.
- Hæld saften fra en appelsin på pandne til rosenkålene og lad den suge ind.
- Bland rosenkålene med den sprødstegte bacon og drys med revet appelsinskal.
- Velbekomme.
Ha' en dejlig dag.
Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..