onsdag den 31. december 2014

Pasta m. svampe & porre

Så blev det nytårsaftensdag (hedder det det?) :) For rigtig mange betyder nytår champagnefest og konfetti, det betyder som regel også tømmermænd og forfærdelig hovedpine den 1. januar... Og når den står på tømmermænd og hovedpine, ja - så vil de fleste gerne have nem-mad. Enten takeaway eller noget de selv kan lave på kort tid. Sådan en opskrift har jeg til jer her - så kan i nå at handle så i slipper for det i morgen, når livet gør ondt.

Opskriften er en rigtig god  og nem en af slagsen. Pasta m. bacon og porre :) Hurtigt, lækkert og velsmagende :) Godt nytår - pas nu på jer selv og hinanden.


Ingredienser (2. pers.)
400 g. frisk pasta
1 pk. bacontern
2 porrer 
1 bk. svampe
1/2 liter piskefløde
Friskrevet parmesan
Salt og peber

Fremgangsmåde:
  1. Pastaen koges som angivet på pakken.
  2. Baconen steges sprødt på en varm pande og lægges derefter til side. 
  3. Svampene renses og steges sprøde i baconfedtet og lægges derefter til side.
  4. Snit porrerne fint og vend dem rundt på panden til de er let blancheret. Kom det sprødstegte bacon og svampe ved.
  5. Tilsæt piskefløde og lad det koge ind. Smag til med salt og peber.
  6. Vend den kogte pasta i saucen og tilsæt friskrevet parmasan.
  7. Serveres straks - velbekomme.





Godt nytår!
- Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..