Jeg forsøger dog - og har gjort et rigtig godt stykke arbejde med, at få kylling tilbage på menuen - for det ér jo dejligt og nemt med kylling :) Aller helst, så vil jeg gerne have kylling på Rotisseriet, som min far laver den (*savle*), men når jeg ikke lige kan få dét serveret, så kan jeg smadder godt lide ovnbagt kylling med fyld af en eller anden art :) Det her fyld er super lækkert og passer lige til årstiden. Jeg kan godt have en tendens til at lave aaaalt for meget fyld til sådan en kylling - jeg glemmer lige, hvor lidt der egentligt kan være i den, når det kommer til stykket. Hi hi.
Ingredienser (2 pers.):
Fyld:
8 champignoner
6-8 tørrede abrikoser
20 g. mandler
Desuden:
2 kyllingebryster
1 pk. bacon
Fremgangsmåde:
- Fyld: Rens champignonerne for jord og skyld dem grundigt. Hak dem fint og steg dem mørke på en pande i lidt olie.
- Hak abrikoser og mandler fint og kom dem på panden til de brunede champignoner.
- Fyld kyllingen: Rens kyllingen for hinder og evt. urenheder. Snit kyllingefileterne på langs - ikke helt igennem, men så de kan "åbnes som en bog".
- Bank dem forsigtigt ud så de er lige tykke alle steder. Krydr med salt og peber.
- Spred fyldet ud på kyllingefileterne og rul dem som en roulade.
- Vikl bacon om kyllingen: Læg 4 skiver bacon ved siden af hinanden på et spækbræt - så de lige akkurat ligger lidt ind over hinanden.
- Læg kyllingerouladen i den ene ende af baconen og rul så baconen stramt om kyllingen.
- Tilberedning: Placér kyllingebrysterne i et ovnfast fad og tilbered dem ved 200 grader i 20-25 minutter til baconen er sprød og kyllingen saftig.
- Velbekomme.
Ha' en dejlig dag.
Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..