torsdag den 7. april 2016

Peanutbutter-dip

Her til aften har vi spist friske forårsruller med asiatisk kylling. De er simpelthen så lækre og nemme at lave - at alle kan være med :-) For mig er den en rigtig forårs/sommerspise - og det er lige hvad jeg har lyst til i øjeblikket. Selvom vejret lader sig vente lidt på sig.

Til de friske forårsruller lavede jeg denne her peanut-dip, som bare smager super dejligt. Den er (som så meget andet) lidt speciel, hvis man ikke er vant til asiatisk mad. Men den smager dejligt, og den passer godt til de friske ruller.


Peanutbut-dip:
3 spsk. peanutbutter
2 spsk. jordnøddeolie (eller smagsneutral olie)
1 spsk. soya
1 tsk. sukker
1 dl. vand
Lidt citronsaft
Salt og peber

Fremgangsmåde:
  1. Peanut-dip: Kom ingredienserne til dippen i en skål og blend det med en stavblender til en glas og ensartet konsistens. 
  2. Smag dippen til med salt og peber. 
  3. Server til f.eks. friske forårsruller.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..