Ingredienser:
Bund:
3 æg
300 g. sukker
350 g. mel
3 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
2 dl. mælk
50 g. smør
Fyld:
125 g. smør
100 g. kokosmel
250 g. brun farin
1/2 dl mælk
Fremgangsmåde:
- Bund: Æg og sukker kommes i en skål og pises med elpisker til en hvid luftig masse. Der skal ca. piskes i 5 minutter.
- Mælk varmes i en gryde og smørret smeltes heri - lad køle til væsken er håndvarm.
- Imens mælkeblandingen køler af blandes mel, bagepulver og vaniljesukkeret og sigtes i æggemassen og vendes forsigtigt rundt.
- Når væsken er køles af til en håndvarm temperatur blandes den forsigtigt i dejen.
- Dejen kommes i en smurgt form ca. 35 x 20 cm. og bages i ovnen i 20 minutter ved 200 grader.
- Fyld: smørret smeltes i en gryde og de andre ingredienser kommes ved og smeltes sammen. Massen hældes over kagen, når denne er færdigbagt og bages videre i ovnen i ca. 5 minutter ved 220 grader.
Æg og sukker piskes til en luftig masse. |
Mælken varmes og smøret smeltes heri. |
Mel, bagepulver og vaniljesukker sigtes i æggemassen. |
Melblandingen vendes forsigtigt rundt. |
Den afkølede væske kommes i dejen og vendes forsigtigt rundt. |
Dejen kommes i en smurgt form og bages 20 minutter ved 200 grader. |
Ingredienserne til fyldes smeltes sammen i en gryde. |
Fyldet kommes på kagen som bages ved 220 grader i ca. 5 minutter. |
Kagen er taget ud af ovnen og stillet til afkøling. |
Ha' en dejlig aften!
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..