søndag den 10. juni 2012

Bruschetta m. tomatsalsa


Her kommer opskriften på en lækker og meget meget nem forret - den passer sig faktisk det meste, og gæsterne er altid viiilde med den :) Bruschetta.. Det kan laves med alt muligt tilbehør, her får i opskriften på min version med tomatsalsa :)

UNDSKYLD kvaliteten :)


Bruschetta:
1 ciabattabrød
1 bk. cherrytomater
1 løg
1 håndfuld frisk basilikum
olie

Fremgangsmåde:
  1. Brødes skæres i skiver af omkring 1-1,5 cm. tykkelse
  2. brødes smøres med lidt olie - det gør dem dejlig sprøde. De bages i ovnen til de er gyldne.
  3. tomaterne skæres i kvarte og løget og basilikum hakkes fint. 
  4. Det hele blandes sammen til en lækker salsa, krydres med salt&peber og anrettes oven på det ristede brød.
tomat, løg og basilikum blandes og krydres med salt og peber. 

De færdige bruchetta. På billedet til venstre ses en variation med skiveskåret tomat, drysset med revet ost bagt i ovnen - hvilket også smager rigtig dejligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..