Ingredienser (4. pers)
1 svinemørbrad af ca. 500 g.
1 kugle mozzarella
100 g. semitørrede tomater
4 fed hvidløg
2 pk. bacon
Fremgangsmåde:
- Puds mørbraden for sølvhinden og det værste fedt. Skær den igennem på langs - ikke helt igennem, men giv den et godt snit. Bank kødet 'fladt' så du får en større flade at komme fyldet på.
- Pluk mozzerallaen i mindre stykker og læg den i midten af mørbraden sammen med de semitørrede tomater og presset hvidløg. Rul mørbraden stramt sammen.
- Læg baconstykkerne side om side - de må gerne lappe lidt ind over hinanden - på et spækbræt. Placer den fyldte mørbrad på baconen og rul den stramt sammen, så fyldet ikke falder ud.
- Steg mørbraden i ovnen ved 200 grader i 30-35 minutter.
- Skær mørbraden i skiver, og servér med dit yndlings tilbehør. Her spiser vi Hasselback kartofler og baconsvøbte asparges til :)
Ha' en dejlig dag!
- Camilla
Lyder SÅ lækkert, skal da prøves snart, havde jeg bare vidst det i går da jeg lavede mørbradgryde..
SvarSletJa gør endelig det :) Og fortæl gerne, hvad du synes om opskriften :)
SletHa' en dejlig dag!
- Camilla