fredag den 22. juli 2016

Rød juice med appelsin, granatæble og et twist af gulerod

Vi er simpelthen så glade for vores juicemaskine herhjemme :) Vi laver altid friskpresset juice i weekenden til morgenmaden, men det hænder da også, at der sniger sig en juice ind i løbet af ugen :) Det smager jo simpelthen så lækkert - og mulighederne er uendelige.


Jeg elsker de rene frugtjuices, men jeg må indrømme, at jeg også er stor fan af at komme enten spinat eller gulerod i mine juices - det giver sådan et dejligt twist. Den her juice er lavet af tre ingredienser; og den er dejlig sommerfrisk. Mængden af juicen afhænger selvfølgelig lidt af, hvor store de frugter/grøntsager er, man kommer i maskinen, og af hvor meget væske de indeholder. Derfor er mængden kun vejledende.


Ingredienser (Ca. 2,5 dl.):
2 appelsiner
1/2 granatæble
2 mellemstore gulerødder

Fremgangsmåde:
  1. Skær skrællen af appelsinen, og del den i kvarte.
  2. Skær granatæblet over på midten og vrid skrællen bagover, så kernerne blottes. Fjern kernerne fra den bitre hvide hinden. 
  3. Vask gulerødderne grundigt (eller skræl dem om nødvendigt) og skær dem i mindre stykker.
  4. Kom alle ingredienserne i juicemaskinen og pres dem til den lækreste røde juice.
  5. Lad juicen afkøle i køleskabet eller serveret med et par isterninger.
  6. Velbekomme.

Ha' en dejlig dag.
Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..