En helt utraditionel omgang kylling i karry :) |
Karrysauce:
En god sjat olie
1 stort løg (eller to små)
1 æble
2 spsk. karry
1 spsk. paprika
1 dåse kokosmælk
Fyld:
2 kyllingebryster
2 peberfruger
1/2 pose sukkerærter
4 gulerødder
2 forårsløg
Tilbehør:
1 lille blomkål
4 fed knust hvidløg
Olivenolie
Topping:
Cashewnødder
Fremgangsmåde:
- Karrysauce: Pil løget og hak det fint. Skræl æblet og skær det i tern. Sautér æbleternene og det hakkede løg i en gryde med lidt olie.
- Når grøntsagerne er blevet klare skubbes de til side i gryden og krydderierne kommes i. Lad karry og paprika brænde af nogle minutter og rør derefter godt rundt.
- Blend grøntsagerne til en tyk puré med en håndmikser.
- Tilsæt kokosmælken og varm det godt igennem. Smag til med karry, paprika, salt og peber.
- Fyld: Skær grøntsagerne i mundrette bidder og kom dem i saucen.
- Imens grøntsagerne koges møre i karrysaucen pudses kyllingebrysterne for de værste scener.
- Steg kyllingebrysterne på panden og krydr med salt og peber.
- Tilbehør: Riv blomkålen på den grove side af et rivejern. Skyld det grundigt og steg det på panden / wokken i godt med olivenolie og knust hvidløg
- Anretning: Anret blomkålen på tallerknen, hæld sauce og grøntsager ved. Skær kyllingebrysterne i skiver på skrå og læg det ovenpå saucen. Top med cashewnødder.
- Serveres straks :)
Ha' en dejlig dag!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..