Ingredienser (4 pers.):
1 butternut squash
1 pk. skiveskåren bacon
1 løg
4 fed hvidløg
1 dåse hakket tomat m. basilikum
7,5 dl. grønsagsfond
1 spsk. rød balsamico
500 g. tørret pasta rigatoni
3 spsk. ricottaost
150 g. bøffelmozzarella
150 g. parmesanost
Fremgangsmåde:
- Skræl butternut squashen og fjern kernerne. Skær den i tern af 1x1 cm. og dryp dem med olivenolie. Bag ternene i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter, eller indtil de er møre.
- Skær baconen i mundrette stykker og steg dem sprøde på en pande.
- Når baconen er ved at være stegt sprødt pilles løget og hvidløgene og hakkes fint. Kom dem på panden til baconen og steg dem til løgene er blevet klare.
- Tilsæt de hakkede tomater, balsamico og de møre butternut squash. Mos tomaterne og butternut squashen så godt du kan og tilsæt ricottaosten. Rør godt rundt.
- Hæld grøntsagsfonden i saucen og lad den simre i 10 minutter.
- Imens bringes en gryde med saltet vand i kog. Kom den tørrede pasta i vandet og tilbered den et par minutter mindre, end hvad der er angivet på pakken.
- Dræn vandet fra pastaen og vend den rundt i saucen. Hæld pastaen og saucen i et ovnfast fad og pynt med skiver af bøffelmozzarella og revet parmesan.
- Sæt fadet i ovnen og bag pastaen ved 200 grader i 15-20 minutter, eller til osten er gylden og boblende.
Ha' en dejlig dag.
Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..