Vi fik en lækker bagt kartoffel m. purløgscreme, en nakkefilét marineret m. tomat og rosmarin (den var så lækker), og så fik vi gulerødder stegt på panden, så de nærmest karamelisrer i deres egen sødme :) ..
Ingredienser (2 pers.):
2 store bagekartofler
1 bundt purløg
2,5 dl. Cremefraishe
6-8 gulerødder
2 nakkefiléter
Fremgangsmåde:
- Kartoflerne vaskes (jeg skrupper dem med en svamp) og kommes i ovnen på 200 graders varmluft i lidt over en time.
- Gulerødderne skrælles og skæres over på midten
- Purløg hakkes og kommes i cremefraishen - cremen krydres med salt og peber :) .. (man kan med fordel tilsættes lidt finthakket hvidløg)
- Opvarm lidt smør på en panden og kom lidt vand ved - kom så gulerødderne på panden med den flade side ned ad, og kom låg på - lad vandet dampe væk og gulerødderne stege, til de er let sorte (de smager ikke brændt - bare rolig ;P)
- Steg bøfferne på en varm pande og anret det hele på tallerkenen.
Lyder for lækkert, men tænkte på .. nakkefiletten var marineret i tomat og rosmarin, skriver du .. købte du den sådan, eller gjorde du det selv, og i så fald hvordan ??
SvarSletHej Anonym :)
SvarSletJa, jeg købte den marineret i Føtex :) .. Plejer normalt selv at lave min marinade, men jeg havde simpelthen ikke tid til det :) .. Så jeg gik i Føtex og fandt en nakkefilet, som jeg fik slagteren til at skære i bøffer og marinere :) .. Det smager bare så lækkert! :) .. Og så får man en hel del bøffer, for næsten ingen penge :)