Men al den (lækre) sol har gjort, at jeg føler, at hjernen er blevet sådan helt kogt - kender i ikke det? Når man ikke rigtig kan tænke efter en hel dag i solen :) .. Så jeg underskyder på forhånd, de sparsomme billeder i dette indlæg :) ..
Men som i måske nok ved efterhånden, så står den på vandmelon herhjemme, når solen skinner - det er simpelthen to ting, der hænger stærkt sammen i min verden - sommer og vandmelon! :) Derfor blev aftenens menu en marineret mørbrad med salat af vandmelon og fetaost! :) Super lækker og dejlig nem! :)
Ingredienser (2 pers.)
1/2 bakke salat (Jeg bruge babyleaves)
1 rødløg
Citron- eller limesaft
1/4-1/2 agurk
Vandmelon
Fetaost
Fremgangsmåde:
- Rødløget snittes fint og kommes i en skål, hvorefter saften fra citronen/limen presses ud derover. Løgene stilles i køleskabet og i løbet at en lille times tid vil syren fra citronen 'koge' de værste svovlforbindelser ud af løget - det gør det altså meget mere lækkert at blande løg og frisk frugt. Løget bliver dermed ikke for stærkt og gennemtrængende.
- Salaten skylles og kommes i en skål.
- Agurken snittes i lange men tynde stængler (eller hvad man nu er til) og kommes i salaten sammen med fetaosten og de marinerede rødløg.
- Vandmelonen skæres i tykke skiver og laves til kugler med et parisiennejern (eller skæres i mundrette stykker, har man ikke sådan et smart stkykke værktøj :)) - melonen blandes med salaten, som derefter er klar til servering.
Ha' en dejlig dag!
- Camilla
Det var en super god salat vi fik der
SvarSletHilsen
kenneth
Det glæder mig at du synes det søde Kenneth! :) .. Så kan jeg godt lave den til jer en anden dag :) .. Fetaerne var i øvrigt fra Lidl :)
Slet