Ingredienser:
2 poser sukkerærter
4 store gulerødder
olie
salt og peber
Fremgangsmåde:
- Gulerødderne skrælles, skylles og skæres i mundrette stykker
- Sukkerærterne skylles.
- Lidt olie varmes på en pande. Når olien er rigtig varm tilsættes gulerødderne, som får lov til at stege til de tager farve og 'karamelliseres' i deres egen sødme.
- Når gulerødderne er begyndt at tage farve tilsættes de hele sukkerærter og grøntsagerne steger videre til de er møre - MEN stadig har bid.
- Grøntsagerne krydres med salt&peber og serveres straks som garniture til en god bøf.
Gulerødderne steger alene til de begynder at tage farve og deres naturlige sødme frembringes. |
Sukkerærterne tilsættes, når gulerødderne har taget farve. |
Serveres som garniture til en god bøf. |
Aftenens tallerken (Nå ja, vi fik også en sauce til - men det ser altså ikke så pænt ud, når tingene er pøset ind i sauce :P) |
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..