Blomkålsris er, som ordet antyder, blomkål der er hakket meget fint og dampet. Det er rygende nemt at lave, og så er det en rasende god erstatning for rigtige ris - det ligner faktisk også ris til forveksling. Personligt synes jeg heller ikke, at blomkålen smager så meget igennem, som jeg først troede, hvilket jo er deejligt! :)
Ingredienser:
1 Blomkålshoved
Fremgangsmåde:
- Blomkålen skylles grundigt og hakkes i en minihakker/foodprocessor eller på den grove rille på rivejernet.
- Blomkålen kommes i en si og overhældes med kogende vand (1-2 gange efter temperament).
- Serveres som tilbehør til diverse retter, istedet for ris.
Blomkålen rives på det grove jern. |
'Risene' overhældes med kogende vand, 1-2 gange og serveres straks. |
Ha' en dejlig aften!
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..