Det aller bedste er at bruge en god hjemmelavet mayonnaise - det tager 5 minutter og smager henrivende, og jeg skal nok sørge for, at der kommer en opskrift på dét inden længe. Måske med en lille video :) Men gider man ikke lave sin mayo selv, så kan man fint bruge en god købt en af slagsen.
Ingredienser:
100 g. gulerod100 g. ærter
100 g. grønne asparges
Ca. 1 dl. mayonnaise
Friskkværnet salt og peber
Fremgangsmåde:
- Gulerødderne skrælles og skæres i små tern. Kom gulerødderne i en gryde med kogende vand og blancher dem i 5 minutter.
- Knæk den træde ende af de grønne asparges, og skær dem i mundrette bider.
- Kom aspargesne og ærterne i gryden til gulerødderne de sidste 2 minutter af kogetiden.
- Hæld vandet fra grøntsagerne og bland dem med mayonnaise.
- Krydr med salt og peber.
- Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..