Opskriften her er egentlig en gammel kending her på bloggen. Jeg har bare taget nogle nye billeder og optimeret opskriften en smule :)
Ingredienser:
Tærtebund:
125 g. mandler
125 g. honning (alm. sukker kan også bruges)
2 æg
50 g. kokosmel
50 g. blødt smør
2 æg
50 g. kokosmel
50 g. blødt smør
Creme:
1/4 liter piskefløde
1-2 spsk vaniljesukker
1 spsk flydende honning
Pynt:
400 g. danske jordbær
50 g. usaltede pistacienødder
50 g. usaltede pistacienødder
Fremgangsmåde:
- Bund: Alle ingredienserne kommes i foodprosessoren og køres godt sammen. Det gør ikke noget, at mandlerne ikke er helt finthakket - det giver blot noget knas til den færdige kage.
- Dejen hældes i en smurt springform - pres den godt ud i alle sider, og sørg for, at den er fordelt jævnt. Bag tærtebunden ved 160 grader i 25-30 minutter. Hold øje med den, det går pludselig hurtigt.
- Tærtebunden tages ud af ovnen og sættes på køl til den er helt kold.
- Creme og pynt: Fløden piskes stiv med vaniljesukkeret og smages til med honning. Cremen kommes på kagen, og pyntes med friske danske jordbær og hakkede pistacienødder.
- Velbekomme :)
Ha' en dejlig dag.
Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..