I aften havde vi besøg af en god kammerat, der kom til middag :) Vi ses jævnligt, og han kan godt lide god mad - så er det jo en fornøjelse af stå i køkkenet :) Han har ofte en god vin med, som vi nyder til et stykke godt kød og lækkert tilbehør :)
I aften fik vi flankesteak (tilberedt som her), stegte asparges og denne skønne bønnesalat. Til dessert fik vi jordbær-trifli, og jeg tør godt afsløre, at vi dårligt kunne rokke med ørerne efter dén menu :)
Ingredienser (4 pers.)
500 g. haricot verts (frosne duer fint)4-6 fed hvidløg
50 g. smør
50 g. solsikkekerner
50 g. semsamfrø
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Rist først solsikkekernerne på en tør pande med lidt salt. Stil til side.
- Rist dernæst sesamfrøene på en tør pande. Stil til side.
- Sæt en gryde over med vand. Når vandet koger kommes bønnerne ned i gryden og blancheres i 2-3 minutter.
- Smelt smøret på en pande. Pil hvidløget og pres det i en hvidløgspresser. Kom hvidløget op på panden til det smeltede smør.
- Kom de blancherede bønner op på panden og steg dem i ca. 5 minutter.
- Kom de stegte bønner og på et fad og drys med solsikkekerner og sesam.
- Serveres lun.
Ha' en dejlig dag.
- Camilla
Smager virkeligt lækkert!!!!!!
SvarSletBruger du fint eller groft salt?