Ingredienser (30-40 stk.):
Glædelig jul.
Camilla
150 g. smør
250 g. hvedemel
1/2 tsk. hjortetaksalt
100 g. sukker
1 æg
250 g. hvedemel
1/2 tsk. hjortetaksalt
100 g. sukker
1 æg
Pensling og pynt:
1 æg
Kanelsukker
1 æg
Kanelsukker
Fremgangsmåde:
- Hæld melet og hjortetaksalt i en skål. Smuldr smørret heri og fordel det godt.
- Kom sukkeret i skålen og tilsæt æg.
- Ælt dejen sammen.
- Rul dejen til pølser og pak den ind i plastfolie. Læg rullerne i fryseren i 30-60 minutter.
- Tag folien af dejen og skær den i tynde skiver af 0,5 cm.
- Kom kagerne på en bagepapirsklædt bageplade - på min kan der være 25 pr. plade.
- Pensl kagerne med sammenpisket æg og drys med kanelsukker.
- Bag kagerne ved 200 grader på andenøverste rille i 6-8 min.
- Opbevares i lufttæt beholder.
Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..