Ingredienser (Ca. 35 stk.):
250 g. hvedemel
1/2 tsk. hjortetaksalt
150 g. smør
100 g. sukker
1 æg
1/2 tsk. hjortetaksalt
150 g. smør
100 g. sukker
1 æg
Pensling og pynt:
1 æg
Kanelsukker
1 æg
Kanelsukker
Fremgangsmåde:
- Hæld melet og hjortetaksalt i en skål. Smuldr smørret heri og fordel det godt.
- Kom sukkeret i skålen og tilsæt æg.
- Ælt dejen sammen og lad den hvile på køl i 30-60 minutter.
- Rul dejen ud på et meldrysset bord og udstik småkagerne med en juletræsform (Ja, altså enhver form kan jo bruges).
- Læg småkagerne på en bagepapirsklædt bageplade og skær et lille indhak i småkagen på omkring 5 millimeter.
- Pensl kagerne med sammenpisket æg og drys med kanelsukker.
- Bag kagerne ved 200 grader på andenøverste rille i 6-8 min.
- Opbevares i lufttæt beholder.
Glædelig jul.
Camilla
Måtte simpelthen lige ligge en kommentar ;-) Nøj hvor er det en fed måde at lave kager på - kan lige forstille mig at have bordet dækket op med dem juleaften/frokosten :-D
SvarSletTusind tak Trine - jeg synes også selv, at det er super søde :D Hi hi..
SletEr glad for at du kunne lide dem (og for din kommentar) :)
God jul <3