tirsdag den 10. november 2015

Ostebrød m. hvidløg

Jeg elsker et godt stykke brød. Det er sjældent, at vi spiser brød til aftensmaden, men når vi gør, så nyder jeg det noget så frygteligt :) Det smager jo altså bare SÅ dejligt. I aften har vi fået kartoffelsuppe og det her lækre ostebrød m. hvidløg som tilbehør. Mums :-)


Ingredienser (4 skiver brød):
4 skiver brød
50 g. smør
1 forårsløg
2 store fed hvidløg
Salt og peber

Desuden:
50 g. revet cheddar
50 g. revet mozzarella

Fremgangsmåde:
  1. Pil forårsløget, del det på langs og snit det fint. Pil hvidløget og pres det i en hvidløgspresser. 
  2. Bland det hakkede forårsløg og knuste hvidløg med smørret. Krydr med salt og peber.
  3. Kom et godt lag smør på de 4 skiver brød og top med revet cheddar og mozzarella.
  4. Rist brødene i ovnen ved 200 grader i 10-15 minutter - eller til osten er smeltet og gylden.
  5. Velbekomme.







Ha' en dejlig dag.
Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..