Vores altan har aldrig været, som vi gerne ville have den, men det har vi rodet bod på nu. Jeg har samlet et højbed med espalier - og det er jo nærmest blevet en hel køkkenhave :) SÅ dejligt. I højbedet har jeg plantet krydderurter en masse; timian, oregano, basilikum, purløg og brønkarse. Derudover har jeg plantet en chiliplante af middelstyrke - dét bliver spændende. På espalieret har jeg plantet jordbær i potter - og en clematis, der allerede er i fuld sving med at gro godt til :)
Brøndkarsen og purløget især vokser vildt og voldsomt, og begge dele er anvendt til aftensmaden i aften. Dét er ren lykke <3
Vi har fået et lækkert stykke flankesteak - tilberedt som i opskriften her. Derudover bagte kartofler med purløgscreme, og så denne lækre spinatsalat m. brøndkarse, avocado og pinjekerner :)
Ingredienser:
1/2 pk. babyspinat
En håndfuld brøndkarse
1 stor avocado
1 pose pinjekerner
100 g. fetaost
100 g. brødcroutons
Fremgangsmåde:
- Spinaten og brøndkarsen skylles grundigt og lægges på et fad.
- Avocadoen befries fra sin skal og skæres i mundrette bider. Kom avocadoen over på fadet til salaten.
- Pinjekernerne ristes gyldne med lidt salt på en tør pande. Når pinjerkernerne har fået farve tages de af varmen og drysses over salaten sammen med fetaosten og brødcroutonerne.
- Server til dejligt stykke kød.
Ha' en dejlig dag!
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..