Vi spiser meget spinat herhjemme og vi tilsætter mange forskellige ingredienser; Sidst vi fik spinatsalat var det i en udgave med brøndkarse, avocado og pinjekerner. Denne gang blev det med hindbær og druer. På billederne herunder blev den serveret med nogle lækre frikadeller :)
Ingredienser (som tilbehør til 4 pers.)
1/2 pose babyspinat
1/2 bk. røde vindruer
1 bk. hindbær
100 g. croutons
100 g. solsikkekerner
Fremgangsmåde:
- Solsikkekernerne ristes på en varm pande med en smule salat til de er gyldne. Når kernerne har fået farve tages de af varmen.
- Spinaten skylles grundigt og kommes på et fad.
- Druerne skylles og skære sover på midten. Kom druer og hindbær over på fadet med salaten.
- Drys med sprøde croutoner og de ristede solsikkekerner.
- Server til et godt stykke kød eller nogle lækre frikadeller.
- Velbekomme!
Ha' en dejlig dag!
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..