Ingredienser:
1 stort surdejsbrød
150 g. smør
4-6 fed hvidløg
200 g. revet mozzaralla
Fremgangsmåde:
- Skær brødet i tern - uden at skære igennem bunden. Det kan være lidt svært, men skulle et tern gå i stykker, så gør det altså ikke noget for det færdige resultat, og brødet må gerne se rustikt ud (det er så moderne).
- Med en gaffel moses smørret blødt. Pil og pres hvidløget gennem en hvidløgspresser og bland sammen med smørret.
- Kom hvidløgssmørret ned mellem ternene i brødet - sørg for, at det bliver ligelidt fordelt. Kom ligeleds den revne ost ned mellem ternene og bag brødet i ovnen til skorpen er sprød og osten er gylden og lækker.
- Kom brødet på et fad og nyd det tern for tern.
- Velbekomme.
Uhmm det ser rigtig godt ud dit oste, hvidløgsbrød :-)
SvarSletJeg må have prøvet det af.
God aften.
Det var også rigtig lækkert Maria :) Prøv det endelig - håber at det må smage dig godt :)
SletTak for din kommentar, og god aften til dig også :)