Etiketter
Madnørden
Opskrifter
Opskrifter uden korn og raffineret sukker
Café & Restaurant Guide
Babyvenlig mad
mandag den 6. april 2015
Påskemenu anno 2015
Herhjemme gør vi meget ud af at samles med familien i påsken - og hvert år, spiser vi påskelam :) Menuen varierer fra år til år, og denne gang bød den på nedenstående:
1.
Langtidstilberedt lammekølle i en lækker sød granatæble glaze
2.
Hvidløgsbrødnes rolls-royce; hvidløgs-ostebrød deluxe.
3.
Sprøde ristede (himmelske) kartofler m. timian
4.
Salat m. granatæble, avocado, brødcroutoner og rødbedespirer
Med ønsket om en dejlig påske!
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..
Nyere opslag
Ældre opslag
Start
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..