mandag den 6. april 2015

Salat m. granatæble, avocado, brød cruotoner og rødbedespirer

Salaten her serverede jeg påskesøndag. Den var en del af en større menu, og skulle udgøre det friske pift i en ellers lidt tung menu. Menuen bød på Langtidsstegt lammekølle i granatæble glaze, Spørde ristede kartofler, og luksus hvidløgs-ostebrød - og så denne lækre salat. Granatæblekernerne gjorde, at den passede perfekt til resten af menuen og det lækre lammekød.


Ingredienser (5-6 pers.)
1 bk. babysalat
4 avocadoer
1 pk. brødcroutons provence
Kernerne fra 1 granatæble
1/2 bk. cherrrytomater
1/2 bk. rødbedespirer

Fremgangsmåde:
  1. Salaten skylles grundigt, slynges fri for vand og anrettes på et fad.
  2. Avocadoerne befries for skræl og sten, skæres i mundrette bidder og fordeles over salaten. Granatbælet halveres og kernerne befries fra skallen. Cherrytomaterne halveres og begge dele fordeles over salaten. Pynt med brødcroutonnerne og de fine rødbedespirer.
  3. Server til dit fortrukne stykke kød.





Ha' en dejlig dag!
- Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..