mandag den 6. april 2015

Hvidløgs-ostebrød deluxe

Tre ting der hver for sig er fantastiske, og som tilsammen er himmelske; brød, hvidløg og ost!! Er du som mig vild for et godt stykke hvidløgsbrød, så vil du helt sikkert savle over denne luksusudgave. Jeg bringer dig her hvidløgsbrødenes rolls-royce... Hvidløgs-ostebrød DELUXE! :)



Ingredienser:
1 stort surdejsbrød
150 g. smør
4-6 fed hvidløg
200 g. revet mozzaralla

Fremgangsmåde:
  1. Skær brødet i tern - uden at skære igennem bunden. Det kan være lidt svært, men skulle et tern gå i stykker, så gør det altså ikke noget for det færdige resultat, og brødet må gerne se rustikt ud (det er så moderne).
  2. Med en gaffel moses smørret blødt. Pil og pres hvidløget gennem en hvidløgspresser og bland sammen med smørret.
  3. Kom hvidløgssmørret ned mellem ternene i brødet - sørg for, at det bliver ligelidt fordelt. Kom ligeleds den revne ost ned mellem ternene og bag brødet i ovnen til skorpen er sprød og osten er gylden og lækker.
  4. Kom brødet på et fad og nyd det tern for tern.
  5. Velbekomme.







Ha' en dejlig dag!
- Camilla

2 kommentarer:

  1. Uhmm det ser rigtig godt ud dit oste, hvidløgsbrød :-)
    Jeg må have prøvet det af.
    God aften.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var også rigtig lækkert Maria :) Prøv det endelig - håber at det må smage dig godt :)

      Tak for din kommentar, og god aften til dig også :)

      Slet

Kom gerne med dine tanker om opskriften..