Madnørden

Hvem er jeg?
Ja, hvem er jeg i grunden? Jeg hedder Camilla, jeg er 25 år gammel og det er altså mig, der står bag alle tosserierne her på bloggen. Man går vidst ikke helt galt i byen, når man kalder mig en madnørd, for det er jeg. En madnørd. Jeg lever bestemt ikke for at spise, men jeg elsker at lave mad - alt fra planlægning til indkøb til anretning :) …Og jeg er slet ikke i tvivl om, hvor interessen kommer fra. Da jeg var lille var jeg altid med min far i køkkenet - far og jeg havde det som fornemmeste opgave at sørge for, at der var mad til når mor kom hjem, og den opgave klarede vi altså ved, at han stod ved komfuret og jeg sad på køkkenbordet og hjalp til :)

Jeg har i grunden altid været meget kræsen som barn. Måske hænger det sammen med, at jeg var en stædig pige med mine helt egne meninger - og jeg tror nogen gange, at jeg bildte mig selv ind, at jeg ikke kunne lide forskellige ting, simpelthen fordi jeg kunne :) Een ting er sikkert, og det er, at jeg er blevet meget mindre kræsen med alderen, og de seneste par år har jeg også fået en stor lyst til at eksperimentere (hvilket bloggen måske bærer præg af), til min mors store glæde og forundring :)

Når jeg bevæger mig udenfor køkkenet…
Når jeg ikke står med snuen dybt begravet i et køkkeneksperiment er jeg uddannet Cand.jur. (jurist i folkemunde) fra Københavns Universitet. Jeg er pt. ansat hos Region Hovedstadens Psykiatri, hvor jeg sidder som juridisk konsulent. Vi er tre jurister der yder juridisk rådgivning til regionens 11 psykiatriske centre; herunder ansatte, patienter og pårørende.

Spørgsmål og tanker...
Skulle i have nogle spørgsmål til mig, mit liv, selve bloggen eller andre spørgsmål, som jeg måske kan svare på, skal i være hjertelig velkommen til at stille dem her eller sende mig en e-mail på: frk.ginderskov@gmail.com :) ..

Skulle i have spørgsmål til en specifik opskrift, kan i også stille spørgsmålet som kommentar til det pågældende indlæg - da det så er lidt nemmere at holde styr på. Samtidigt kan fremtidige læsere også få gavn af spørgsmålet :) ..

Alle andre ting er velkommen her - skyd løs fra hoften om løst og fast! :)

Ha' det rart!
- Camilla

19 kommentarer:

 1. Vil bare lige fortælle dig, hvor inspirerende og spændende din blog er! Jeg søgte på noget mad på google, og pludselig kom din blog frem. WOW! Har kigget uafbrudt på dine opskrifter i en halv time er. Er virkelig imponeret!

  THUMBS UP!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig

   Åh, sikke da en dejlig besked at få! Så kan man da ikke andet end at vokse nogle centimeter :) Tusind tak for de rosende ord - og fordi du kigger med! :) Bliv endelig hængende ;)

   Ha' en dejlig aften!
   - Camilla

   Slet
 2. Har forsøgt at svare dig på din blog, men får ikke lov. Ville bare fortælle dig, at "pulled pork" er fantastisk.
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 3. Prøver lige igen, for her kan det jo lade sig gøre. Du lægger opskrifter ind på min facebook side, så jeg kan hele tiden følge med i, hvad du laver, og meget af det, giver mig lyst til at prøve eller inspirerer mig til noget andet. Så begge dele er fint. Hvornår blíver du færdig som jurist? Og hvilket speciale vælger du? Hilsen mette@fkjaer.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mette

   Tusind tak for de fine ord - det er virkelig dejligt at læse, at jeg er med til at inspirere dig :) Uden jer læsere ville min blog jo ikke være noget :)

   Jeg bliver færdig som jurist i slutningen af 2013 eller starten af 2014 alt efter, hvor lang tid jeg er om at skrive mit speciale. Jeg vil gerne skrive i om fuldbyrdelse af straf, men det helt eksakte emne, er jeg ikke sikker på endnu :) Har du selv en baggrund indenfor jura?

   Rigtig glædelig jul - og tak for interessen.
   - Camilla

   Slet
 4. Kære Camilla
  Årsagen til mit spørgsmål er, at det imponerer mig, at du har overskud til at gå så meget op i alt lave mad og blogge om det OG passe studierne OG være ung. Hvis du kan gennemføre alt det og samtidig være familiemenneske, og det er du jo tydeligvis, vil jeg holde øje med dig, såfremt jeg skulle få brug for en jurist med det speciale, som du måtte vælge.
  For øvrigt var the pulled pork supergod. Det er fint med tidslinien og oplysningerne om kernetemperaturen.
  God jul og godt nytår til dig og din familie.
  Mette

  SvarSlet
 5. Kære CAMILLA.
  KOM IND PÅ DIN SIDE,DEN ER RIGTIG GOD.MANGE GODE OPSKRIFTER.
  SKAL MAN VÆRE MEDLEM... HAR PRØVET AT UDSKRIVE OPSKRIFTER... MEN ER IKKE LIGE HELDIG HVER GANG...HVAD GØR JEG FORKERT.
  NINNA.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ninna

   Tak for roserne - det glæder mig, at du læser med :) Du kan sagtens blive medlem herinde. Hvis du ruller lidt ned på siden herinde, er der en knap i højre siden, hvor der står "tilmeld dig som fast læser" :)

   Men det er bestemt ikke noget, du behøver for at kunne printe - jeg ved ikke helt, hvorfor du ikke har held med at udskrive. Jeg prøver at undersøge sagen :)

   Ha' det rart så længe :)

   Slet
  2. Hej igen Ninna

   Nu skulle det meget gerne virke mht. udskrivning. Hvordan virker det hos dig??

   Slet

 6. hej
  det ser mums ud
  hvor kan man købe American barbaque ketchup med røgsmag ,da vi vil prøve at lave pulled pork i weekenden
  M.V.H.
  bodille (Randers)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bodille
   Jeg købte mit i Lidl. Hvis du ikke kan opstøve det, så brug alm. ketchup og tilsæt noget mere røget paprika - så går det nok lige op :)

   Slet
 7. Hej med dig,
  Håber du kan hjælpe - er fuldstændig desperat. Skal holde dåb på lørdag og min kage-laver er nu sprunget fra. Kan du nå at lave en kage til fredag aften ? Så kan jeg hente hos dig ?
  Firkantet kage, til 45 prs, hvid sukkermasse, lidt figurer i blå farve og et navn. Ring gerne 42913456
  Mvh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria
   Jeg er ked af det, men jeg kan desværre ikke hjælpe dig. Jeg skal lave kage min søsters 18 års fødselsdag på lørdag, så det kan jeg simpelthen ikke nå :)

   Håber det løser sig for dig.
   - Camilla

   Slet
 8. hej Camilla :-) Har du instagram for vil meget gerne følge dig derfra :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig :)

   Det har jeg da - Godmadogsodesager hedder jeg på Instagram :)

   Slet
 9. Hej Camilla!
  Jeg har kæmpet med at finde god sund mad i lang tid. Og var faktisk ved at give lidt op, men så stødte jeg lige på din blog! Hold da op. Den har virkelig fået mig til ikke at give op. Sikke en masse rigtig god mad. Glæder mig til at læse mere! :D

  SvarSlet
 10. Hej Camilla.
  Tak for din dejlige mas side, har bare lige et spørgsmål angående din Spaghetti Carbonara, hvor mange personer er den til ?
  Mvh Annette

  SvarSlet
 11. dit opskrift på boller er ubeskrivelig gode har delt den på facebook håber det okay (:

  SvarSlet
 12. BLIV VED, BLIV VED, BLIV VED. Du er en stor kilde til inspiration.
  Mvh Frank

  SvarSlet

Kom gerne med dine tanker om opskriften..