fredag den 24. april 2015

Spinatsalat m. brøndkarse, avocado og pinjekerner

Vi har den sidste uges tid rykket lidt om i lejligheden. Vi har etableret et "walk-in closet", og rykket om på kontoret og soveværelset... Og så har vi lavet gjort altanen sommerklar.

Vores altan har aldrig været, som vi gerne ville have den, men det har vi rodet bod på nu. Jeg har samlet et højbed med espalier - og det er jo nærmest blevet en hel køkkenhave :) SÅ dejligt. I højbedet har jeg plantet krydderurter en masse; timian, oregano, basilikum, purløg og brønkarse. Derudover har jeg plantet en chiliplante af middelstyrke - dét bliver spændende. På espalieret har jeg plantet jordbær i potter - og en clematis, der allerede er i fuld sving med at gro godt til :)

Brøndkarsen og purløget især vokser vildt og voldsomt, og begge dele er anvendt til aftensmaden i aften. Dét er ren lykke <3

Vi har fået et lækkert stykke flankesteak - tilberedt som i opskriften her. Derudover bagte kartofler med purløgscreme, og så denne lækre spinatsalat m. brøndkarse, avocado og pinjekerner :)Ingredienser: 
1/2 pk. babyspinat
En håndfuld brøndkarse
1 stor avocado
1 pose pinjekerner
100 g. fetaost
100 g. brødcroutons

Fremgangsmåde:

  1. Spinaten og brøndkarsen skylles grundigt og lægges på et fad.
  2. Avocadoen befries fra sin skal og skæres i mundrette bider. Kom avocadoen over på fadet til salaten. 
  3. Pinjekernerne ristes gyldne med lidt salt på en tør pande. Når pinjerkernerne har fået farve tages de af varmen og drysses over salaten sammen med fetaosten og brødcroutonerne. 
  4. Server til dejligt stykke kød.
Ha' en dejlig dag!
- Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..