torsdag den 11. september 2014

Giveaway - Biografbilletter til filmen "Hundredefodsrejsen"


Kære læsere,

Det er ved at være noget tid siden, at vi sidst har snakket sammen :) Det vil jeg gerne rode bod på, med en lille giveaway. Det er sådan at filmen "Hundredefodsrejsen" havde præmiere i dag, den 11. september 2014, og jeg er så heldig, at Nordisk Film har givet mig 2 x 2 stk. fribilletter til filmen - og dem har i chancen for at vinde.

Hundredefodsrejsen er en film om mad og kærlighed - og den er fyldt med billeder af lækre opskrifter - opskrifter som jeg over det næste stykke tid, tillige vil dele med jer læsere.

Filmen tager sin begyndelse da filmen Kadam må forlade Indien for at slå sig ned i en lille fransk bjerglandsby, hvor de åbner en familiedrevet restaurant med indiske retter på menuen. Sønnen Hassan får lov at udleve sin drøm som chefkok, en drøm der i højeste grad møder udfordringer. På den anden side af vejen ligger en traditionel fransk Michelin-restaurant, Le Saule Pleureur, og her huserer den strikse chefkok Mallory - ifølge hende, er der ikke plads til en usofistikeret restaurant i den lille by, og snart er der dømt køkkenkrig.Men unge Hassans spirende fascination af det klassiske franske haute cuisine – og ikke mindst madame Mallorys charmerende souschef, Marguerite – samt hans specielle talent for at kombinere de to køkkeners kulinariske kulturer, indhyller snart Saint-Antonin i så delikat besnærende dufte, at end ikke Madame Mallory kan ignorere dem.I anerkendelse af den unge mands ekstraordinære kulinariske evner, lægger Madame Mallory nu fjendskabet bag sig og tilbyder at tage Hassan under sine vinger på en rejse, der kommer til at ændre deres liv…

Det er svenske Lasse Hallström, der instruere filmen. Han har for længst etableret sit navn i Hollywood, og filmen kan bedst sammenlignes med hans film fra 2000 ved navn "Chocolat". 

Jeg trækker lod om 2 x 2 billetter 

Billetterne gælder til og med den 13. oktober 2014 og alt du skal gøre for at vinde dem er:

1. Gå ind på min Facebook-side,
2. Like giveawayen på Facebook-siden og smid en kommentar under opslaget, hvor du tagger den person, du gerne vil have med i biffen.


Vinderen trækkes Fredag den 19. september 2014 på Facebooksiden

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..