lørdag den 17. oktober 2015

Pasta m. butternutsquash og tre slags ost

Herhjemme elsker vi pasta! Ja, det kan vidst næppe komme som en overraskelse for nogen :) Hi hi. Vores ultimative favorit er stadig denne super simple "to-die-for-pasta-med-tomatsauce" - men den kan vi jo ikke spise hver gang. Men variation er også skønt. Især når man så kan få lov til at mæske sig i den her suuuuuuper lækre pastaret med butternutsquash og tre slags ost <3Ingredienser (4 pers.):
1 butternut squash
1 pk. skiveskåren bacon
1 løg
4 fed hvidløg
1 dåse hakket tomat m. basilikum
7,5 dl. grønsagsfond
1 spsk. rød balsamico
500 g. tørret pasta rigatoni
3 spsk. ricottaost
150 g. bøffelmozzarella
150 g. parmesanost

Fremgangsmåde:
  1. Skræl butternut squashen og fjern kernerne. Skær den i tern af 1x1 cm. og dryp dem med olivenolie. Bag ternene i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter, eller indtil de er møre.
  2. Skær baconen i mundrette stykker og steg dem sprøde på en pande. 
  3. Når baconen er ved at være stegt sprødt pilles løget og hvidløgene og hakkes fint. Kom dem på panden til baconen og steg dem til løgene er blevet klare.
  4. Tilsæt de hakkede tomater, balsamico og de møre butternut squash. Mos tomaterne og butternut squashen så godt du kan og tilsæt ricottaosten. Rør godt rundt.
  5. Hæld grøntsagsfonden i saucen og lad den simre i 10 minutter.
  6. Imens bringes en gryde med saltet vand i kog. Kom den tørrede pasta i vandet og tilbered den et par minutter mindre, end hvad der er angivet på pakken.
  7. Dræn vandet fra pastaen og vend den rundt i saucen. Hæld pastaen og saucen i et ovnfast fad og pynt med skiver af bøffelmozzarella og revet parmesan.
  8. Sæt fadet i ovnen og bag pastaen ved 200 grader i 15-20 minutter, eller til osten er gylden og boblende.


Ha' en dejlig dag.
Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..