mandag den 17. juli 2017

One pot pasta m. chorizo

Vi elsker One pot pasta herhjemme - det er nemt, det er hurtigt, det er lækkert :) Retten kan laves med alt hvad du har i køleskabet, men du går aldrig galt i byen hvis du laver den på en base af tomat :) Der ligger allerede flere versioner af retten her på bloggen; "One pot pasta m. tomat, peberfrugt og asparges" og "One pot pasta m. purløg, bacon og asparges" og nu får i min yndlings med chorizo.




Ingredienser (2 pers):
200 g. spaghetti
400 g. hakkede tomater
2,5 dl. madlavningsfløde (grøntsagsboullion er også glimrende)
1 løg
2 fed hvidløg
10 cherrytomater
50 g. god chorizo pølse
1 håndfuld basilikumsblade
Friskkværnet salt og peber

Desuden:
50 g. friskrevet parmesan

Fremgangsmåde:
  1. Kom spaghettien i gryden. Tilsæt de hakkede tomater og madlavningsfløde.
  2. Halver tomaterne. Pil løg og hvidløg og skær det i skiver. Skær chorizoen i mundrette bidder og kom alle ingredienserne i gryden.
  3. Tænd kogeblusset på max, og lad retten koge op. Smag til med salt og peber.
  4. Når retten koger skal den have 9 minutter. Rør rundt undervejs så ikke det brænder på.
  5. Lad retten hvile i 3-4 minutter og tilsæt friskrevet parmesanost. 
  6. Anret i dybe tallerkner og servér med et stykke brød eller en frisk salat.
  7. Velbekomme.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..