Brownien her er super nem at lave, og så holder den sig lækker i flere dage (også selvom den står på uindpakket køkkenbordet). Jeg har ikke tilføjet nødder, og det har jeg ikke fordi, jeg simpelthen var ikke anede om nogle af de dejlige mamas har nøddeallergi. Så det turde jeg ikke risikere.
I øjeblikket har jeg lidt svært ved at få taget billeder af processen, når jeg laver mad. Jeg laver som oftest mad med en baby på armen, og det gør altså tingene en anelse mere besværligt :) Så, jeg tænker, at det er bedre med opskrifter uden billeder af fremgangsmåden - end slet ingen opskrifter? Har jeg ret?
Ingredienser (form 20x20 cm):
110 g. smør
250 g. mørk chokolade
350 g. sukker
4 store æg
2 tsk. vaniljesukker
100 g. mel
0,5 tsk salt
evt. 100 g. hakket valnødder/hasselnødder
Fremgangsmåde:
- Smelt smør og chokolade i en kasserolle ved lav varme. Rør rundt så det ikke brænder på. Hæld massen op i en skål og tilsæt sukkeret. Pisk det hele sammen med et piskeris.
- Tilsæt æggene et ad gangen og rør dem godt ind i dejen.
- Vend mel, vaniljesukker og salt i dejen.
- (Hvis du vil have hakkede nødder i din brownie tilsættes de nu).
- Hæld dejen i en smurt bageform og bag den ved 200 grader alm ovn i 40-45 minutter.
- Lad kagen afkøle inden den befries fra formen.
- Velbekomme.
Ha' en dejlig dag,
Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..