onsdag den 2. marts 2016

Hurtig morgenmad

Jeg er ikke særlig dygtig at få spist mine måltider - det har jeg skrevet om en gang eller to før. Jeg øver mig hver dag på at blive bedre, og jeg synes efterhånden også, at jeg er blevet ret god. Der er stadig dage ind imellem, hvor jeg ingenting får spist før aftensmad - men der bliver færre og færre af dem.

En af de ting der gør, at jeg får spist mine måltider er, når de er hurtige. Det varierer lidt hvordan jeg spiser; hvis jeg får græsk yoghurt til morgenmad spiser jeg æg til frokost, og hvis jeg får æg til morgenmad, så kan jeg godt lide et stykke rugbrød til frokost. Men jeg spiser som regel æg i en aller anden form til et af mine måltider. Spejlæg er favoritten, og de er super hurtige at lave. Jeg spiser dem med et stykke bacon og lidt grønt. I dag er det kun blevet til lidt tomat og ærtespirer.

De færreste gider at stege bacon hver morgen, så jeg steger en hel pakke bacon af gangen, og pakker ind i staniol i køleskabet - så er det lynhurtigt at tage et stykke eller to ud til morgenmaden. Spejlæggene er færdige på under 5 minutter og så er der serveret :)Ha' en dejlig dag.
Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..