onsdag den 17. februar 2016

Ristet brød m. avocado, ærtespirer, tomat og solsikkekerner

Nogen gange er det bare super lækkert med en hurtig og let frokost, og til de dage er sådan et stykke brød her bare perfekt. Det gør sig selvfølgelig også rigtig fint til et brunchbord, hvis man gør sig i den slags :)


Spiser du ikke hvidt brød, så kan det fint skiftes ud med et stykke ristet rugbrød, som også smager fremragende. Leder du efter lidt mere mæthedsfornemmelse, så kan herligheden toppes med et æg. På den måde får man også protein med i måltidet. 


Fremgangsmåde (1 stk.):
1 stk. godt brød
1 spsk. solsikkekerner
1 lille avocado
5-6 små tomater
Lidt ærtespirer
Salt og peber

Evt.
Et æg - tilberedt som foretrukket.

Fremgangsmåde:
  1. Rist brødet sprød, så det er gyldent og sprød på begge sider.
  2. Rist solsikkekernerne gyldne med lidt salt på en tør pande.
  3. Mos avocadoen og anret det på brødet. Top med tomater skåret i halve og friske ærteskud. 
  4. Drys med de ristede solsikkekerner og krydr med salt og peber.
  5. Evt. top med et æg tilberedt som du foretrækker.
  6. Velbekomme.







Ha' en dejlig dag.
Camilla

2 kommentarer:

Kom gerne med dine tanker om opskriften..