tirsdag den 27. november 2012

Krydder-kartofler

Kartofler er gode til mange ting - det er sjældent, vi får dem herhjemme hos os, så når vi spiser dem, nyyyder jeg det! :) .. Der findes et utalt af måder at tilberede en kartoffel på, personligt HADER jeg at skrælle kartofler, så vi får dem for det det meste i udgaver, hvor skrællen kan blive på :) (med mindre vi selvfølgelig skal have kartoffelmos eller kartoffelsuppe).

I aften havde jeg sådan lyst til 'krydder-kartoffel'-udgaven. Så det fik vi til en omgang marinerede nakkekoteletter og appelsinsalat.


Ingredienser: (4 pers.)
1 kg. kartofler
Olivenolie 
Paprika
Chilipulver
Salt&peber

Fremgangsmåde:
  1. Kartoflerne skylles grundigt, så evt. jord er væk og deles i to.
  2. Kartoflerne spredes på en bageplade beklædt med bagepapir og gnides de ind i olivenolie.
  3. Krydr med salt&peber, paprika og chilipulver efter behov.
  4. Bag kartofflerne i ovnen ved 225 grader i 25-30 minutter.

Kartoflerne er skyllet skåret midt over og krydret.
De færdige kartofler.
Ha' en dejlig aften!
- Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..