tirsdag den 27. november 2012

Appelsinsalat

Den opmærksomme læser har måske fundet ud af, at jeg en ting for salater. Salater i alle afskygninger og med alverdens mærkværdige ingredienser :) Og jo farverigere jo bedre. Jeg elsker farverig mad - gul, rød, grøn, orange, lilla - bare kom an! :)

I aften fik vi endnu en lækker salat - appelsinsalat, med avokado, feta, græskarkerner, granatæble og appelsin (selvsagt). Salaten fik vi til nogle drøn lækre marinerede nakkekoteletter, jeg havde købt i Lidl fra 'Grill-it' og en omgang krydder-kartofler. Det var bare så lækkert! :)

Jeg har ikke fået taget billeder under vejs, men hey - det er altså ikke så kompliceret :) .. Opskriften kommer her:


Ingredienser (2 pers.):
1/2 bk. blandet salat
1 appelsin
1 granatæble
1 moden avokado
Græskarkerner
Feta i hvidløg og oliven

Fremgangsmåde:
  1. Salaten skylles og kommes i en skål.
  2. Appelsinen skrælles og bådene deles på to og kommes i salaten.
  3. Granatæblet deles i to og kernerne tages ud - gøres lettes ved at bukke skrællen den 'forkerte' vej, undgå det hvide som er bittert. Kom kernerne i salaten
  4. Stenen fjernes fra avokaoden som skæres i mundrette stykker - kommes i salaten.
  5. Fetaen drænes for væske og kommes i salaten.
  6. Græskarkernerne ristes på en tør pande til de er gyldne. 
  7. Når kernerne er ristet drysse de oversalaten, som nu er klar til servering.




Ha' en dejlig aften!
- Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..