I aften fik vi endnu en lækker salat - appelsinsalat, med avokado, feta, græskarkerner, granatæble og appelsin (selvsagt). Salaten fik vi til nogle drøn lækre marinerede nakkekoteletter, jeg havde købt i Lidl fra 'Grill-it' og en omgang krydder-kartofler. Det var bare så lækkert! :)
Jeg har ikke fået taget billeder under vejs, men hey - det er altså ikke så kompliceret :) .. Opskriften kommer her:
Ingredienser (2 pers.):
1/2 bk. blandet salat
1 appelsin
1 granatæble
1 moden avokado
Græskarkerner
Feta i hvidløg og oliven
Fremgangsmåde:
- Salaten skylles og kommes i en skål.
- Appelsinen skrælles og bådene deles på to og kommes i salaten.
- Granatæblet deles i to og kernerne tages ud - gøres lettes ved at bukke skrællen den 'forkerte' vej, undgå det hvide som er bittert. Kom kernerne i salaten
- Stenen fjernes fra avokaoden som skæres i mundrette stykker - kommes i salaten.
- Fetaen drænes for væske og kommes i salaten.
- Græskarkernerne ristes på en tør pande til de er gyldne.
- Når kernerne er ristet drysse de oversalaten, som nu er klar til servering.
Ha' en dejlig aften!
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..