Jeg kastede mig ud i det - uden opskrift (vågehals - jeg ved det!). Jeg kan huske noget om, at de her lækkerbiskener indeholdte en masse sukker, og det synes jeg ikke, at mine skulle gøre - jeg har sgu ikke godt af alt det sukker, hvis jeg nu skal være ærlig - så derfor brugte jeg sødemiddel i stedet for :) .. Jeg var faktisk rigtig i tvivl om, hvorvidt de hang sammen, når de kom ud af ovnen, men jeg havde heldigvis ikke noget at være nervøs for :) De er selvfølglig lidt skrøbelige, og jeg forestiller mig, at det er som følge af den manglende sukker - men så er det hellere ikke værre.
Jeg har i øvrigt indtil flere ideer til lækre sukkerfrie kokostoppe, så glæd til - de skal nok komme på bloggen også.
Jeg har i øvrigt indtil flere ideer til lækre sukkerfrie kokostoppe, så glæd til - de skal nok komme på bloggen også.
Ingredienser (12 stk.):
300 g. kokosmel
4 æg
1 spsk. vaniljesukker
2 spsk. sødemiddel
Fremgangsmåde:
- Æg, søddemiddel og vaniljesukker piskes til en lækker luftig masse.
- Kokosmelet tilsættes lidt ad gangen - 'dejen' må ikke være for våd.
- 'Dejen' formes til kokostoppe med hænderne (pres dem godt sammen), og sættes på en bageplade.
- Bages i ovnen ved 175 grader i 10-12 minutter (eller til de er gyldne og faste).
- Sæt kokostoppene til afkøling og dyb dem eventuelt i noget mørk chokolade 80 %.
Æg, vaniljesukker og sødemiddel piskes luftigt. |
Den piskede æggemasse. |
Kokosmelen er tilføjlet og 'dejen' er nu klar til at blive formet til toppe. |
'Dejen' formes til toppe, som bages 10-12 minutter ved 175 grader. |
De færdige kokostoppe. |
De færdige kokostoppe. |
- Camilla
Hej Camilla. Hvilken form for sødemiddel bruger du? Flydende eller sukrin? :) hilsen Maria
SvarSletØv mine blev knastørre :-/
SvarSlet