onsdag den 14. november 2012

Kokostoppe med banan - sukkerfri

Har allerede lavet en omgang sukkerfri kokostoppe i dag - men havde allerede en anden opskrift i hovedet, da den første portion var færdig.. Og hvis jeg skal sige det helt ærligt, så kunne jeg altså ikke vente med at afprøve den.



Ingredienser:
2 ½ æggehvider
100 g kokosmel
100 g mandeler mel
1 banan
1½ tsk. fyldende sødemiddel

Fremgangsmåde:
  1. Mandlerne blendes til mandelmel i en blender. og bananen moses.
  2. Æggehviderne piskes stive med sødemidlet. 
  3. Banan, mandelmel og kokosmel vendes i æggehviderne.
  4. 'Dejen' formes til toppe og bages ved 150 grader i 10-12 minutter.
  5. Dyppes evt. i lidt flydende chokolade.
Kokosmel og mandelmel.
Piskede æggehvider.
Melet vendes i hviderne, og den moste banan tilsættes.
'Dejen' formes til toppe.
'Dejen' formes til toppe og bages i ovnen ved 175 grader i 10-12 minutter.
Det færdige resultat.
Det færdige resultat, dyppet i lidt mørkt chokolade.
Ha' en dejlig aften!
- Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..